Verkauf 028 62 41 85 77 – 15 / Einkauf 028 62 41 85 77 - 11 info@terbahl.com
Bel voor verkoop + 31 6 209 013 40

Gespecialiseerd in RVS

Precisie

Engineering en productie van complete installaties

Maatwerk in engineering en productie van transporttechnologie en installaties

Wij zijn gespecialiseerd in transporttechnologie en machinebouw in staal en RVS. Wij beginnen waar met standaard producten geen goed passend resultaat wordt bereikt. Met 35 jaar met ervaring, knowhow en flexibiliteit hebben wij een solide reputatie opgebouwd bij een trouwe vaste klantenkring.

​Ongeacht het transportsysteem of drager (bijvoorbeeld een rollenbaan, scharnierband, modulaire band, gaasband, riemband, transportband, kettingtransporteur, etc etc.)  wij gaan voor de juiste oplossing.

Een constructie afgestemd op de locatie, het proces en product. Geen concessies maar maatwerk voor een bedrijfszeker resultaat.

RVS is er in vele verschillende kwaliteiten zoals VA, V2A, 1.4301, 1.4307, X5CrNi18-10 of V4A, 1.4571, X6CrNiMoTi 17-12-2. Misschien zijn voor u de verschillen niet altijd duidelijk, maar wij weten waar we het over hebben! Wij adviseren u over de gewenste kwaliteit en leggen de verschillen graag uit.

Mattenkettenförderer

Nieuwe systemen:

De modulaire kettingbaan zonder rechte ingang en uitgang. Hiermee kan een compact en ruimtebesparend systeem worden gerealiseerd. Nadere informatie vindt u hier.

Producten en diensten

Bild Fördertechnik

Transporttechniek

Naast scharnierende bandtransporteurs, modulaire bandtransporteurs, riemtransportbanden, rollenbanen, hoogtetransporteurs, gaasbandtransporteurs, vindt u hier ook kettingtransporteurs en riemtransporteurs.

Sonderanlagenbau

Unieke installaties, machines en grijptechnologie

Wij automatiseren allerlei soorten taken en handelingen, zoals bijvoorbeeld  het verstrooien van geraspte kaas of testapparatuur voor vacuum installaties en voor de fabricage van blik.

Schlüsselfertige Produktionsanlagen

Turnkey-installaties

Turnkey installaties – naar keuze inclusief of exclusief de nodige besturing, metaal detectie , in combinatie met robots, weeginstallatie of verpakkingsmachine. Ja mogelijk!

Bild Laserschneiden

Service, onderhoud en contractproductie

Wij kunnen de assemblage, service en onderhoud van productiefaciliteiten verzorgen. En – bij voldoende ruimte in onze fabriek – kunnen wij ook voor u  laseren, zetwerk verzorgen en lassen, draaien, frezen en stralen.

Retrofitting

Repareren, aanpassen en verbouwen

Kleine en grote reparaties of een nieuw reserveonderdeel? Eeen eenvoudige aanpassing of een complete verbouwing? Daar zorgen wij voor!

CAD Planung

Advies en engineering

Wij ontwerpen de lay-out en bouwen componenten die vervolgens uw productieproces kunnen optimaliseren. Aangepast aan de eisen en wensen op het gebied van Hygiëne en onderhoud.